Promovare site cu servicii SEO

Pentru că foarte multe afaceri au început să se bazeze din ce în ce mai mult pe clienții veniți în urma căutărilor de pe net, a apărut acest nou sector de servicii: SEO.

Care sunt avantajele SEO pentru o afacere:

Recunoașterea Brandului în Piață

Ortice potențial client care găsește o firmă pe o poziție fruntașă în Google atunci când caută produsul sau serviciul de care are nevoie, va acorda acelei firme mai multă încredere. Acest lucru se datorează și felului în care algoritmii motoarelor de căutare acționează atunci când decid care sunt rezultatele cele mai relevante pentru a stabili ordinea în care le afișează.

Chiar dacă acel client nu va acționa în sensul de a finaliza o achiziție, va rămâne cu o impresie pozitivă despre Brandul pe care l-a găsit în Google pe o poziție fruntașă.

Volum mare de vânzări

Inevitabil, dacă ai un produs sau serviciu care apare pe primele 3 locuri în SERP, vei avea și vânzări pe măsură, deoarece baza de clienți va fi destul de mare.

Dacă pagina web pe care îți prezinți produsul apare destul de des în căutare, dar nu ai destui vizitatori, nu trebuie decât să încerci să optimizezi felul în care aceasta este afișată astfel încât să fie cât mai atractivă pentru potențialul client, vânzările vor veni cu siguranță ….

Cheltuieli cu reclama

Cheltuielie cu reclama nu ar mai veni ca o necesitate, în cazul în care clienții vin în număr suficient de mare din căutările organice. Eventuale campanii PPC vor veni ca un imbold, în perioadele în care se dorește impulsionarea vânzărilor pe anumite categorii de produse sau servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *